Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@13:25:10 GMT

مشکلات پسماند همدان در مرز انفجار است

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۷۹۸۹۹

مشکلات پسماند همدان در مرز انفجار است

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان اذعان کرد: مشکلات حوزه پسماند استان  در حال رسیدن به مرحله انفجار است و هرچه زودتر باید با هم افزایی در زمینه سبک زندگی مردم برای رفع این معضل اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان، سیدعادل عربی در جمع رؤسای اتحادیه های صنفی استان همدان، اظهار کرد: روزانه 45 تن کیسه پلاستیکی وارد طبیعت استان می شود که امکان و صرفه اقتصادی برای بازیافت و جمع آوری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پسماند نخستین مسأله محیط زیست استان همدان و کشور است که در این میان مصرف کیسه های پلاستیکی یکی از مشکلات جدی در این حوزه است که کاهش آن به طور مستقیم به سبک زندگی مردم و فرهنگسازی در این زمینه بستگی دارد.

عربی با بیان اینکه تجزیه پلاستیک تا 4 قرن به طول می انجامد، افزود: اجزای تجزیه شده پلاستیک وارد آب های زیر زمینی می شود و آب و خاک را آلوده می کند.

وی از رؤسای اتحادیه های صنفی خواست با هدایت مشتریان، آنها را به سوی مصرف پلاستیک کمتر سوق دهند و گفت: مردم ما با فرهنگ هستند و اگر متوجه عواقب مصرف کیسه های پلاستیکی برای سلامتی خود و فرزندانشان شوند، مصرف کیسه های نایلونی را به حداقل می رسانند.

رئیس اتاق اصناف استان همدان نیز در این جلسه گفت: داستان محیط زیست داستان سرنوشت انسان است و اگر نظم طبیعت به هم بخورد، تمام اکوسیستم به هم می ریزد.

محرابی با بیان اینکه مسأله مصرف پلاستیک یک مسأله ملی است، خاطرنشان کرد: رفع این مشکل مستلزم مشارکت تولید کنندگان، مردم و اصناف است و با تدوین قوانین مرتبط و مشوق و مالیات می توان از ادامه روند فعلی جلوگیری کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پسماند محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۷۹۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف یوسفی اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرد.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: در بازه زمانی یک ماهه با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان در ۴۸۰ هکتار از اراضی استان به میزان حدود ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

وی بیان کرد: طبق ماده ۷ قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی تمام پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در غیر این صورت بر عهده بخشداری‌ها است.

کد خبر 6094959

دیگر خبرها

  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب و تجزیه می‌کند
  • ساخت پلاستیک زنده‌ای که خود را تخریب می‌کند
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است